Він пив,як п'ють здорові мужики,
Не врахував,що вже не ті роки...
Викурював щодня без фільтра пачку,
Ще й навіть умовляв одну гордячку...
І от,застряг у горлі крик...
А жаль - хороший був мужик...
автор: Михайло Гончар
А цей не пив, всі гроші ніс до хати,
Навчився половинці догоджати,
Ніколи сигарети в рот не брав,
І міцне слово у собі ховав…
Йшов на роботу… Спотикнувся - брик…
Шкода й цього – класнющий був мужик…
автор В. Назарук
А той не пив..., як не було в кармані.
У товаристві був козак в пошані…
Бо як бабло в його було,
То товариство все гуло…
Та от не стало дяді Вані.
Не встав одного разу з п’яні.
Збирало похорон село…
Та друзів наче замело.
Всеж… появилися примати,
Коли ішли уже до хати.
І хто в могилі їм начхати,
Ішло ж бо бидло поминати…
автор М. Годунок