Милі,любі жіночки,з гарним святом вас вітаю.
Добрих благ я вам бажаю.
Клара Цеткін бастувала,свято вам подарувала.
Свято нове це прийшло,ніізвідки прибуло.
Ой.
Щось не те я вам сказав,настрій геть вам зіпсував.
Ви на мене не сердіться, дуже сильно не сваріться.
Бо я дуже вас боюся,затремтів як банний лист.
З побажанням прицепився,буйним сміхом я залився.
Підлабузник я ще той.
Моря теплого бажаю,гір прекрасних ,
гарних див,кращих радісних долин.
Чорноземя благодаті,плодом що задовольнить.
всяку горесть віддалить.
Віддалить та відведе,щастя добре принесе.
Із повагою вклоняюсь,капелюх я вам знімаю,
сто поклонів відбиваю.
Любі,милі жіночки я таки із вас сміюся.
Але тільки на добро,щоб воно вам прибуло.
З святом радості весни,моє побажання,
радості вітання.
Деревцята бубнявіють листя розпускають.
Ластівки і журавлі додому прилітають.
Трави гарні відростуть,квіточками зацвітуть.
Вся земля як сад заквітне,прокидається земля.
Ви в тім саді теж квітуйте,посмішку ви подаруйте.
Цим невдячним мужикам,недоробленим богам.
Ви їх сильно не шкубіть,не патрайте,не гудіть.
Добрі будьте,і про нас ви не забудьте.
Добрі ж ви.
Ми обірвем всі квітки,позриваєм пелюстки.
Ними вас ми обсипаєм,віртуально посилаєм,
вам в життя яскравий квіт.
Щоб достатком заряснів,щастям радості зацвів.
Добре є це все добро,хай же збудеться воно.
А.в.