Сьогодні ранок знов пекучий,
Ти був веселим, балакучим,
Своє життя любив за все,
Але ж куди воно несе?...
Сьогодні ранок знов пекучий,
Твою країну ще хтось мучить,
Побач но нас на небесах!
Та поможи здолати страх.
Сьогодні ранок та без тебе
Хоч у тобі така потреба,
Всі зрозуміли, хто ти є,
Ти той, хто брав з життя своє.
Ми пам'ятаєм "Джаламбай",
Давай но сонце уставай!
І "Лист до друга", і "Руїну",
Ти мабуть "Сам собі країна".
Та ще багато тих пісень
З якими ми проводим день,
Ти знаєш, люди-кораблі,
Вони великі чи малі...
Хтось повсякчас кидає спам,
А ми згадаєм пісню "Мам",
Тобі знов дякуєм за щирість,
Бо на душі печаль і сирість.
Ти українець! Тільки так
І на тобі пророчий знак!
Над головою йде комета,
В руці остання сигарета...
Тебе не раз іще згадаєм,
Ми не цінуєм те, що маєм,
Але ти нас за це прости
Та попри все у даль лети...