Якось у неділю вранці я збиралася у школу
Я прокинулась і у ванну щоб не спать до скону
Я умилась, причесалась, одяглась і з дому
Як полечу як скажена наче і без втоми
Ну й біжу ж я і дивлюся що от запізнюся
Прибігаю я до школи а там…все готуйся
Приступаю, відступаю нема ж там нікого
Але ось уже виходять і питають знову
- Ти чого сюди прийшла? Чого тут стрибаєш?
Може до директора ти сама щось маєш?
- Та не маю я нічого просто вчитись хочу
ану пустіть мене в школу бо зараз як скочу!
- Та чого ж ти прийшла в школу як сьодні неділя
Школа наша не працює приходь в понеділок.
Повернулась я додому сумна, невесела,
Що в неділю рано встала й в школу захотіла.
Увалилась я на ліжко нумо давай спати
Не хочу більше у неділю так рано вставати.
Ото й вірно! Краще увалитися й спати. Але я спочатку думав, що то Вам все привиділося уві сні. І Ви помчали до школи, забувши, що років з 10 як її закінчили. Ото було б сміху!
Лелітка відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
ахаха)) нууу от вважайте, що я Вам підкинула тему)))ахах
дякую)