І знову дощ, чи може сніг
Нам принесе весна нещасна
Немов дитячий, хитрий сміх
Можливо, через це й прекрасна
***
Повіє ніжний вітрюган
І хмари за собою поволоче
Й оту хмаринку, як банан
Котру вона ще з'їсти хоче
***
Як будеш їсти — не вдавись
Бо хто ж буде всю ніч гуляти
Легенько ліктем обіпрись
Якщо не хочеш ти ще спати
***
Прокинешся — уже й в нас літо
Вода тепленька от у річці
А ти мов поросятко у корито
Глядиш постійно в його вічі
***
Чекаєш, думаєш от-от
Він скаже ти моя навіки
Але повір не влізуть в рот
Оті бананові хмаринки