(*з кожним абзацом робіть паузи )
в тебе руки - шовк
пальці - пензлики ,
довгі ,
сухі ,
з дефіцитом
кальцію
я згадую
той перший ковток вина
з твоїх рук ,
долонь ,
обпікало теплом гортань
твоя посмішка була зайвою
дивлюсь в очі ясні́ ,
хочу кинутись в край..
крайнощі !
і думки мої
залишились у сні -
чарівні й безсовісні
покропила руки вином
захопила мене у полон
твій погляд значу́щий
знай це !
я загубила гордість :
готова горбитись і
плентатись по підлозі
ти забрала в ми' молодість
вкрала , випила ,
записала в трагічному монолозі
в тебе руки - шовк
пальці - пензлики
уста пахнуть фарбами
маслом , акрилом ,
аквареллю й розчинником
розбий годинник ,
виходь геть
бувай