В години дозвiлля,
Пiд бризки шампанi,
Гуляєм весiлля
Хрещеницi Анi.
Пiд звуки гiтари,
Пiд радicний спiв
Крутяться пари
У сяйвi вогнiв.
Радiсть усюди
I смутку нема.
По вiнця посуду
Наповняє кума.
А кум пропонує,
Бадьорить слiвцем,
Майбутнє малює -
Немов олiвцем.
I гостi аж тануть,
Клiпнувши очима,
Та миттю дicтануть
Конвертик з грошима.
Тут всяк, як ведеться,
Тупцює й спiва.
I випивка ллється,
I ллються слова...
Тож вип'єм щисили
Давайте за те,
Щоб весiлля згуляли
Ми ще й золоте!