Якось бабця і Настуся
по гАю ходили.
Вони вдвох усеньку днину
білочку ловили...
Із дерева на дерево
білочка стрибала.
А Настуся до бабусі
голосно гукала:
- Білочку спіймайте
мені в руки дайте!
Віднесу додому
братику малому!
Отак бабця і Настуся
цілий день гуляли.
Але білочку - пустунку
так і не спіймали.
Із циклу Софії Миронівни Годунок.
По гайку треба на ринок, де торгують усіляким, тому подібним.
Нам треба йти - тільки на Майдан!!!
Дід Миколай відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Одним словом: - ...ригайло! Бабці Соні, моїй мамі за 80.Вона народна майстриня до речі. І зараз сліпа сама надиктовує по памяті правнучкам вірші, які тобі нещастю не зрозуміти. ...гайка тобі не допоможе. і щоб, я тебе більше не бачив нещастя.