Шкільні роки пролетіли,
Бистрокрилі голуби,
Наче ягоди поспіли,
Школо ,дочки і сини.
Ти, мов мати пригортала,
Згуртувала нас в сім'ю.
І,як батько,строгість мала,
Скаже ми тобі: «Люблю!!!»
Приспів :
А ти не старій і живи вічно,школо,
І Ви, вчителі, молодійте щодня,
Щоб не бракувало здоров’я нікому,
З роками міцніла родина шкільна.
Вже не вернеться ніколи,
Той невивчений урок,
Неможливо нам забути,
Свій непевний перший крок.
Завжди в пам’яті залишим,
Перше слово з Букваря,
І той день ,коли за руку,
Перша вчителька взяла.