Загадка
В кого штанці на виріст
Та лапті ликом шиті?
В кого мільйони сиріт
І всі раби на світі?
Де плине в ріках брага
І з уст злітають мати?
В кого тече бодяга
Із головешки-вати?
У кого чортма страму,
І Господа, і слова?
Хто сквернить Божі храми,
На волю вдяг закови?
Хто згубить бабу й діда,
І маму, і дитину?
Хто плодить блохи, гниди,
І дулі дає в спини?
Та що ж оце за чудо –
Хиряк, батир, чи тління?
Хто знає - це іуда,
Чи чортове насіння?
Хто вірно не вгадає,
Істоту на всій кулі?
Та хто ж її не знає?!
Та це ж лайло! Почули?!
15 травня 2015 року