Жарт
Аж столітній чоловік
На весь світ хвалився ;
Я щасливо вік прожив ,
Бо ще й не женився ...
Бо як би женився був ,
То уже не жив би ...
Із жінками на весь вік
Гріхів заробив би !!!
То страшне , як жінка та
Почина ,,клювати'':
То не те й не так зробив ,
Та й вижине з хати ..!
Та й ті жінці тре годить ...
Вночі з нею спати ..!
Я ж не знаю ,як ту жінку
Та й до путя взяти ..!
Може б діти в нас були б ,
Та й з ними морока;
Защебечуть:,,Дай !!!"" та ,,Дай!!!" ;
Як тії сороки
Я ж що маю ,все моє!
Пенсії хватає ...
Скучно інколи мені
Вже якось буває ..!
Нема з ким поговорить ,
На кого дивитист ...
Часто думка виника :
,,Може й оженитись ?!!''