Лиш подивлюсь я на тебе І вже повік любити буду,І душу радість обійма!.. Бо вся краса лишень в тобі!
Така ти люба мені й мила Бо так з тобою любо й мило
І в світі кращої нема!!! Злітати в далі голубі!!!
Нема краси,що лиш ти маєш! Де ти і я, і рай чудовий!
Нема тих чар,що є в тобі!!. Де ти й твоя земна краса!..
Лиш подивлюся я на тебе Де усмішка твоя ласкава
І лину в далі голубі!.. І чорна з бантиком коса!!!
З тобою,люба і кохана, Де очі любі і кохані!
З красою,що у тобі є! Де стан дівочий і п’янкий!!.
Ти вся чарівна,вся – бажана, Де принц,закоханий в богиню,
І радість,й щастя ти моє!!! Душею й серцем молодий!!!
Дивлюсь на тебе і радію, Душею й серцем лиш з тобою,
І хочеться на світі жить!.. Бо так тебе він полюбив,
Красу твою земну й небесну Що в чарах любих у коханні,
Щомить кохати і любить!!! Немов в раю,з тобою б жив!!!
Дивлюсь і вже не надивлюся, Хай буде вічним те,що сталось!
Мов на троянду чарівну! Хай вічною любов буде!!
І чар твоїх я не нап’юся… Хай вічно ти красою сяєш
Люблю тебе лишень одну!!! І та краса до мене йде!!!
Хай лиш дивлюся я на тебе!
Хай душу радість обійма!..
Бо вся ти люба і кохана,
І в світі кращої нема!!!