Десь там на березі моря
Де затишок гріє вечірнім вогнем
Там падають зорі збуваються мрії
І небо хвилює весняним дощем
Десь там на березі моря
Сліди хтось залишив на теплім піску
Там поряд багаття зливаючись з небом
Ховає дві тіні й летить в висоту
Десь там на березі моря
Де вітер і сонце із запахом щастя
Там ніжність заснула огорнута болем
Під вічним покровом морського багаття