Як продаються території?
Як сіль, як цукор, як зерно.
Не треба бігати в історію –
Погляньте просто у вікно.
Тому і серце плаче вперто,
Що так відверто, так відверто!
Для чого смерті? Нащо смерті?
Все далі й далі доміно.
А нам з наївністю здавалося,
Що справжнє ми п’ємо вино,
Все продається й продавалося –
Погляньте просто у вікно.
І колотнечі, колотнечі,
Повз очі пролітають смерчі,
І, може, тільки хто чернечий,
Не помічає це лайно.
Хтось любить з, хтось без цикорію,
Та кави присмак все одно,
Як продаються території –
Погляньте просто у вікно.
28-06-2015 В. Пригорницький