Не одягнувши сорочку голого,
не оціниш життя.
*******
Не почнеш,не закінчиш,хоч
і навколо будеш ходити.
*********
Не зрозумівши Грааль,ми народимось
знову.
*********
Не завжди пізнання істини на
користь людині.
**********
Психічно хвора людина під дією
ліків,розказує те що бачить внутрішній
світ,та її не чують,на жаль.(є виключення).
**********
Когось ніч присипає,когось надихає,
та однаково дає прихисток темряві.
**********
Не буде боліти тіло,не почнеш
чистити душу.
***********
Все,що вражає,як правило,спонукає
до дії.
***********
Не відчувши природи,прожив даремно.
***********
Не впадай в сплячку,можна проспати долю.
***********
Косар раненько косить,соловей пісню зносить.
***********
Страх людину покидає,коли невагомість
її шлях.
***********
Людина в більшості згадує минулі події
життя,теперішні схожі,як близнята.
************