У сумнівах народжується доля,
Вона,бува,як камінь на плечах,
Для кожного своє - щастя чи неволя,
Когось окрилить - іншого убє в низах
Йдучи своїм єдиним шляхом,
Головне - це з нього не звернуть,
Попереду чекає переправа,
Чи суд.який так довго ждуть
Треба вміти вчасно зупинитись,
Бо звідти вже немає вороття,
Всі пастки обійти,неправді не коритись,
І шляхом вірним йти через життя
Готовим бути завжди відповісти,
За сказані слова,чи справи,що зробив,
Тримати щастя,в своїх руках так міцно,
Щоб ніколи ти його не відпустив