і не буде вже завтра, не буде нічних дзвінків і не буде обійм несміливих чи поцілунків я впевнено йду, бо "не та, яку ти хотів" я назавжди іду, бо досить спалила мостів.
ID: 594157 Рубрика: Поезія, Лірика кохання дата надходження: 16.07.2015 23:50:38 © дата внесення змiн: 16.07.2015 23:50:38 автор: Ivanka B.
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie