Схилюся від горя… в зажурі стою,
Вже юди зорали Вкраїну мою.
Невже ти Украйно проклята богами,
Що дикі кацапи зєднались з жид.ми.
Порвали рідненьку, умили сльозами.
Від крові червона.., тече ручаями.
Ох будете ж биті … ой, будете ж гнані
Скоти очманілі опиті в дурмані.
Як ви ж нас дістали, бодай ви горіли
У пеклі собаки.., зовсім знахабніли!
Дістане вас кара, помрете в судомі.
Не будете править, в чужому ви домі.
На білому тілі у язвах пухлини,
Шматуєте гади її на частини.
Ординськії коні прийшли на гостину,
І вщент потоптали, як в полі билину.
Зявилися гості... в лихую годину,
Щоб нас положити навік в домовину?
Та вам не ковтнути її молоду..!
За вами ж не лишеться, навіть сліду.
Ідіте ви на.уй… за ваші посили…
Прощаймося юди, ми вас не просили.
Покиньте чужинці Вкраїну мою…
Терпіж зупинився..., як дощик в маю!
дед в Донецк приезжай, посмотри как твою украину твои же орлы ..шматуют.. развыая детей на части, убивая веру где жили... где рожали и где со всеми дружили (кроме фашиков и кроме несчастья). тыж сидишь на жопе откормленной роно - где-то в виннице, может быть в ровно
а твои пацаны, что призвались, за моим огородом плавно
в общаке облюбовались. как бы нибыло тебе больно...
кто пришел сюда - так и остались. я же выгрызу с каждого кровно... и за каждое тело....
что убили твои псевдогеры...
ты и сам бы такое бы сделал...
не ходи на Донбасс - там твоя могила.(эт не я сказал - те что на обочине зарытые дебилы...)
Дід Миколай відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
ССука! мої сини і воюють і волонтують *** Я знаю Фактаж падло. А хворих , як ти сам Путін відстрілює вже... дебіл