Не наш ти с.ка Президент,
Кривавий Поц ти - Резидент.
Обрали виблядки ж.да
І в кожен двір прийшла Орда.
Гранату кинув сучий сину
На честь і совість, на Вкраїну.
Ви, підлі виплодки собачі,
Відволікали нас від здачі…
Юродо - зайдики плешиві
В Москві навчились щолудиві?
Бодай були ви погоріли…
Чужинські зайди, озвірілі.
Падл.ка, нелюд ти паск.да
Бо від народження Іуда .
Як на сосні стримить хвоя…
Теракт мелодія твоя!
Юла твоя від іудея…
Лежала ж мама в Мордихея.
За дві години у печаті,
Були вже, гої винуваті.
Твоя політика брудна,
Ну де була скажи швидка?
Бодай тебе лихий прокляв,
Усе ти юде спланував.
Паск.да ти і ж.дохр.к,
Бо ти диявола шуряк.
І як маланцю не крути,
В теракті винен б.дло ти!!!
Як все сумно, гірко і безнадійно... На люті і ненависті ніхто ще нічого не побудував - приклад -несамовитий сусід. Думаю у нього такому віршові аплодували б...
Дід Миколай відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
... і сват його - оте х**ло,
що на Вкраїну поповзло,
шоп пів-держави вдвох відтяпать
і на Обаму ше покакать...
Бо вже Ангелу обі**ав
й накращу з всіх євродержав!
Дід Миколай відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00