Я умію літати,
але хочу упасти.
Для чого мені ці крила?
Ти маєш крила,чому ж не літаєш?
Давай,піднімись зі мною.
Без тебе у небі навіть веселка
стане пустою дугою.
Я знаю,що тяжко,але ти постарайся,
Розправ свої янгольські крила
І ми злетимо високо-високо
Аж поки...я не прокинуся...