Бувають у житті щасливі миті…
Та час іде, ми забуваєм,
У кожнім дні їх знов шукаєм,
Душі бажанням щедро оповиті.
Ми інколи назад вернутись хочем
І разом миле серцю вчути,
Плюси і мінуси збагнути,
Поглянувши прямісінько у очі…
Лиш так не буде. Все вже проминуло.
Сьогодні в нас нові завдання -
Любов і віра, сподівання
На те, щоб і німим нас щастя чуло…
Прошу тебе, поки немає скрути
І в цю хвилину ми у статку -
Залиш на тілі шрам на згадку,
Щоби не зміг у пам’яті забути…
(11.09.2009.№113)