Кум за кумом бігає:
-Куме чого мене обминаєш,
Знаю гроші в тебе є
Віддати мені маєш?
Ой , бачу, куме, совісті немаєш.
-А ти куме забув як я приходив,
Пороги не один раз оббивав.
Позичити гроші тебе просив,
Що немаєш, мені ти брехав.
То ти, куме тоді совість мав?.