Тріумф відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Маєте рацію. Важко людині жити в постійних ворожих атаках. Я розповім про себе і мою подругу. Вона мені подзвонила, що її запросили з Центру Здоров’я на безкоштовне обслідування стану здоров’я, і піде на призначену годину. Мене взяв сумнів: в наш час, щоб було щось добре безкоштовно? Я помолилась і запитала Господа чи це безпечно йти туди. Відповідь була одразу. Не йти, бо обдеруть, як липку. Задзвонив телефон: запрошують і мене. Диявол зразу ж почав атакувати своїми філософськими доказами: та ніхто силою тебе не заставить робити те, що ти не захочеш, іди подивись, нова техніка, нові методи обслідування. Одержала відповідь я, і все ж таки пішла, не послухала поради Господньої. Результат: коли обдерли обох, як липку, тоді відкрились очі і пригадали Господнє попередження. От тобі і граблі. Господь відповідає і через Біблію – нагадує місце з Писання, але, як не слухаємо, маємо граблі.
Вірмо Господу Богу. Він ніколи не спокушує злом, а коли запитуємо, то відповідає, та коли запитуємо щиро, без тіні лукавства. Будьте благословенні.