Посміхнись усім перепонам, незгодам!
Сильний Господь руку помочі вчасно подасть.
Ти мужній з Христом! Не вір ти ворожим законам.
Є Той, Хто провадить до щастя і спокій нам дасть!
Посміхнись, коли тяжко на серці і зле!
Коли ти навпомацки йдеш у темряві.
Знай, час незгод і проблем так швидко мине
Лиш з Христом ти пройдеш всі ціі далі.
Посміхнись, коли серце від розпачу плаче,
Коли зранені ноги так сильно болять!
І тривога в душі прогнозує невдачу,
Але Бог поставив іншу печать.
Він тобі все потрібне подасть у житті
І пішле благодаті без міри.
Тільки серцем Йому всім служи
Не жалій для Христа ти сили.
Посміхнись, ти є куплений кров'ю Ісуса!
Прославляй Його вічне і ім'я.
І в часи, коли знову підступить спокуса
Вір і знай, Бог - надія твоя.
Він є скеля, Він - твій порятунок!
Він є поміч твоя і спокій,
А на небі тебе жде дарунок -
Цьому, друже, ти твердо повір!
Все частіше приходь на Голгофу,
Де пробиті руки Христа.
Там ти знайдеш для серця підмогу
І надію на вічне життя!