ода саргейту
СтарГейту
Домініко 07.08.2012
Ось би мені ворота,що б привели туди,
де було б зимно, коли на вулиці літо .
Але ворота занадто вузькі, пролізти тільки кроликові можна
і Алісі з країни чудес,
який би не йшов бєс.
За мною в цій країні правди не знайдеш.
Ось би мені зоряний крейсер,щоб прилетів туди,
де брехня завжди і вірші про кохання.
Аліса це Еліс КУл зветься
і позитифф завжди знаходить, хоч негатифф красивіше.
Дві радощі зараз возьмуться
звідки не просиш прийти.
картоплю з"їли жуки,
тому що смачна була дуже
і помирали від спраги й жари.
фігня
О, як багато воріт великих і широченних,
але тільки вузькі знає Еліс...
О ,як ті ворота знайти,
де кроликом пролізти,
але тільки bug"и знають їх.
О, якщо б зміг я стати bug"ом
то напевно, помилившись,
я радість знайшов би...
Але тільки бій я знаю
і б'ється годинник мій...
хоча мабуть ми ітак у тій країні уже ,де брехня)
Використана гіфка ,зроблена
під серіал ,,Зоряна брама сджі1,,