22.12.2015
https://vk.com/audios170650093?album_id=67780112
Домінік
2.02.2011
брементські музиканти пародії
нічого на світі краще немає ,чим бродити друзям
по білу світу
тим, хто дружить з головою тому будь-які дорогі дороги
чи то біблія ,чи то коран ,чито язичництво якесь
ми своє покликання не забудемо
ум вставляємо в голови ми людям!
нам церковнії заманливії своди не замінять ніколи свободи
не замінять ніколи свободи
наша поляна уже давно накрита
тільки не для начальників
наш бог-небо голубеє
наше щастя -жити такою судьбою
ла-лаай
битви філософів .Хто переможе?
хто запудрить мізки опонентові?
раніше чим опонент йому ?
27.2.2011
пародія на гімн з мультфильма брементські музиканти
диоминик
а як відомо ми народ гарячий
і не виносимо дурості баранячої
але любимо ми за те баранячі душі
любимо пудрити мізки
любимо пудрити мізки
любимо пудрити мізки
і бити у байдики
ми фіе
ло -ло
софи
філософи
філософи
філософи
пиф паф
і ви запудрені (3р)
ха
а хто почує нас
той відразу ахне
ха
і для когось засмаженим запахне
дещо в мізках ми тримаємо
до нас не підходь до нас не підходь
а то запудрим мізки
чи то ще буде о я йой
а ми філософи філософи
запудримо ми мізки завірюхою і всякою нісенітницею