Життя це просто звичка
Як підмітила Хахматенко
Життя це просто звичка
і болить у мене прищ на щоці моїй ...
Життя це просто звичка
Не довіряй ти мудрецю
він шарлотан -він сам не знає як це бути щасливим.
у мудреця свої турботи,у нього жінка і сини.
роби те що робиш звично
Миті-кумп"ютерні ігри ви мої
Життя це просто звичка-
Життя це просто звичка...
дурная голова ген-ген...
Життя це просто звичка...
роби що робиш.копай землю.течи річка.
РОбИ ,бо без роботи -нещастя.
ген-ген.
ду ит самсин
do it some thing
роби якісь гріхи ,що прості .къради!
ляъкай .стърахай.
життя то є біль .уже біль не та і життя не те...
життя -це пам"ять...
загоїться прищ-і я стану нещасним,бо прищ уже залікований.
бомбящий школяр шукає долі й щастя.
не можна розказати як боляче словами...можна дивитись в очі
19.12.2015
Брат 3
в чому значення грошей? в їх силі чи в кілкості чи намірі грошей?
в чому сила руського? в намірі або силі? а ти кажеш вірі.
кількість грошей колять очі...
анекдот перший мільйон
тест останнє питання на міліон
в чому виміряти бога
1 сила
2 намірі
3вірі
4 кілкості
вірою ...ви програли
Брат 3 сиквел
Брат 3
Як ми знаємо той брат татарин лишився у Америці.Він був полишений за жадібність до грошей.
Звичайна помилка людей. Якби Бодров не помер.То ,щоб він сказав.Щоб він порадив?
Хауз запитав у психолога як стати щасливим
-(Марина Слобода)миті
- А якщо я все ж по бабам а не по Мите?ахахаха
*дивно -якщо розділити слово,,кради,,на к і ради,то корінь слова кради-радіти...
да, для когось радість .
слово лякай -розкладається на два слова ля і кай -каятись ...
слово страхай -на сит і ра і хай. сит-це ейдетичний образ як їжі (сідаємо за сътілець,сътіл,щоб бути сътим-ситим)так і образ всього злого...
*Хахматенко -згадується Ахматова і її вірш ,,життя-це звичка,,1-й том добірки її віршів.
*школярами або школьниками називають в іграх дітей ,що школярі.
Ба!Навіть у декого є розрізнення на школьника і школяра.
Школяр -один казав-це гірше ,ніж школьник.Але ж я знаю ,що школяр -це по-українськи школьник.