пісня самотнього вовка
ДОМИНІК
ПЕСНЬ ОДИНОКОГО ВОЛКА
трохи наслідування Висоцькому.
7.2.2011
Нет не хочу влюбляться я -.
От любви одни мороки.
Жить одиноко ,но оно по мне,не по мне.
Довольно милая,милая, не милая,
не влюблюся больше я в твои очи строгие,
в твои очи строгие.
Жить одиноко мне остаётся
и во сне влюбляться может в ночи строгие
может в ночи строгие .
И тогда за мной никто не плетётся хвостиком
и я эгоист до мозга костей,чтоб думать о других
Чтоб думать о других есть боги.
ты послушай их.
У богов поучиси
У богов поучися, ведь они же умные!
Живу одиноко и что же мне тебя приплетать в мои мысли строгие
Довольно милая, милая не милая,не влюблюся больше в твои очи
строгие
в эти ночи строгие,в эти ночи тёмные.
пісня самотнього вовка
трохи наслідування Висоцькому
Ні не хочу закохуватися я -.
Від любові одні мороки.
Жити одиноко,але воно по мені, не по мені.
Досить мила, милая не милая
не влюблюся більше я в твої очі строгі,
у твої очі строгії.
Жити самотньо мені залишається
і уві сні закохуватися може в ночі строгі
може в ночі строгії .
І тоді за мною ніхто не плентається хвостиком
і я егоїст до мозку кісток, щоб думати про інших
Щоб думати про інших є боги.
ти послухай їх.
У богів поучиси
У богів поучися, адже вони ж розумні!
Живу самотньо і що ж мені тебе приплітати в мої думки строгі
Досить мила, милая не милая, не влюблюся більше в твої очі
строгі
у ці ночі строгі, у ці ночі темні.