У зеленому садочку
стоїть нова хата.
Проживає в тій хатині
дівчина багата.
Стан високий, карі очі
брівоньки дугою.
А як вийде на вулицю -
хлопці чередою.
З одним поговорить
з другим пожартує.
Просять хлопці
на музики
вона - мов не чує.
Тому моргне,
тому свисне,
з того посміхнеться.
Покрутиться,
мов та дзига,
і в дім повернеться.
А в хаті матусенька
донечку питає:
"У всіх дівчат вже є хлопці.
чом в тебе немає?"
"Поганії усі хлопці, -
дочка промовляє. -
Один рудий,
другий лисий.
той хати немає!"
Усі хлопці оженились
у кожного хата...
А багата дівчинонька
на шиї у тата.
Гарно, Миколо! Всі дівчата, як дівчати, є і бідні, є й багаті, іди й вибирай, лиш одна дуже пихата,і сердита, і багата, та лишилася у тата, не буде їй рай...
Дід Миколай відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00