Дід Миколай відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Після того, як мій колишній друг - єврей(з Америки)у переписці на Однокласниках сказав мені з сарказмом прямо: "Я радий, що ми тебе дістали". Для мене сумніви закінчились. Я постійно наголошував різницю між жидом і євреєм. Однозначно, - головний ворог для людства - жидва. І всі народи їх знають, як лихварів - жидів, які нас все своє життя зневажали і зневажають, а не євреїв (по видумці Троцького). Маю гідність повторитись: "Дістали жиди!" ...Вальцмани. Гройсмани. Бакаї. і прочі кровососи типу голови РНБО. Правду потрібно говорити прямо.