|
Да й давай гутарыты
Про кровать
Мы тут гоньде славнинько,
Гой, да покимарили!
И, ну, прамо завтракать
Зарэ ж во вш.
Ибо дидко стариньКи сь
Да и, в общем, слаБиньКий.
И, ну, ек щэ Надиньке
Биньк в дырчонк.
Да, ну, хочуть бабоньКи зь,
Сцёб Козе й балабух с пЕть.
А то ты чувак чы не,
Дуралей.
А мы шо ж с товарышэм
Да надумал на ночь ще й.
Господи! Диваны геть
Чыр с пар двэр.
И отсунивш как-то ексь,
Гля, а там овца жыва!
Да, бо в нас Кажанк жыла
Й пудмыла зь.
Туды й сюды й спалы б мы.
Да ны тут-то казочка
Лёгка гэтка прамо-ткы
Да, дэ ж вгледь
Хоч якы с пар тазикэй
Да нормальны трапочкы.
Мы жэ, ох, монах усэ ж.
Да й ныдбайл.
Обчым-то, налазымшысь
Да за дэнь у вас тут щэ,
Мы й ий вмый сибя улад
Гаж до й шэй.
Ну, й кой-как пошкрабався
Знызу-звэрху й навытькы ш,
Ну, дэ в головах с пар травк.
Тэпла ж хат. Кухонька.
А тыпэр, ну, скажым, як
Мы улад поспал с дурак.
Снылось, шо лыталы, ха,
По углах.
Ой, а на столах сыдять
Малпочок 4 с 5.
Хы, да сце й гусатыя –
Прамо страх.
Ну, а вы ж быз ужасый
Вси спытэ в конюшнях дэсь.
Бо ж понайидалыся
Влад з МарЕчк.
А ву Васькы как-то тут
Щось ужэ й ны так ось, ху.
Вот мы й в сни шукалы шэ
Хоть блинэй.
Так от вам – замазатысь
Даж ув лавц жыдэй,
Дэ ий разгаварвалы
Про Кащэй. Сныцця-то но то,
Що молывся поп. А, ха, мысля-форм?
Дэ куда зайДзё зь.
... да й и й в нас подарочкы:
Щодр Марозк (на фотц)
ID:
635542
Рубрика: Поезія, Байка
дата надходження: 13.01.2016 18:29:52
© дата внесення змiн: 13.01.2016 18:29:52
автор: Кобзар Лаборськый
Вкажіть причину вашої скарги
|