час(на листку)
16.01.2016
дата напису слів в часи альбому ОЕ
епіграф
,,десь там ,де живе світло дискотек,
Може бібліотек,може все не так...,,
ОЕ
Час
пісъня(хоч можливо ні)
Відрадний факт є:ти зі мною і радий я,
І усе таки час спиняється для нас,
Хоч і повсякчас зупинитись може він для нас ,
І всупереч часу час зупиняється для нас.
Час від часу холодно мені,
Але час потурає судьбі.
Буває час тривожний,
Буває час ніжний.
Приспів:
Час несеться-не наздогониш.
Час летить-не наздогониш.
Ти ж моя радість,адже час зупиняється для нас ;
Біг часу тривожить ,чи ні?Гм...
Як мені убити час?
2)А час чекає героїв...
Атож!..Буває час не працює на нас,
Буває,що працює на нас...
І ще час чекає на параноїків
Для того,щоб вони утнули
Час пробудження справжньої весни і пробудили її.
Але час настане,
Коли будеш вимушений боятися себе...
(Copyright All right Reserveds to DominicID 25620)