https://my.mail.ru/music/songs/ceb4e711ef98628e54428983da5244cf
МОРЕ БАБОЧЕК В ГОЛОВЕ
ДОМИНИК
10.11.2011
а у него были свои бабочки в голове.
а у него были свои бабочки в голове.
трепыхалось сердце как бабочка над огнем.
трепыхалось сердце, сердце её тд-д.
крыльями порхало и не знало
и не знало
то ,что конец уже близок для неё
он посадил голос,когда орал на неё.
он посадил голос ,как дерево,корнями в землю.
А из-за чего же было та-да-да так орать из-за чего
А из-за чего же было так орать из-за чего
Пожалел потом ,что родился он на свет.
а у него были свои бабочки в голове.
а у него были свои бабочки в голове.
море бабочек в голове.
та-да-да
та-да-да
Море метеликів у голові
а у нього були свої метелики в голові
тріпалося серце як метелик над вогнем.
тріпалося серце, серце її тд-д.
крилами пурхало і не знало
і не знало
те,що кінець вже близький для неї
він посадив голос, коли кричав на неї.
він посадив голос,як дерево, коренями в землю.
А через що ж було та-да-да так кричати через що
А через що ж було так кричати через що
Пошкодував потім,що народився він на світ.
а у нього були свої метелики в голові.
а у нього були свої метелики в голові.
море метеликів в голові.
та-да-да
та-да-да
До речі знаю історію ,що метелик .а точніше якась комаха залетіла моєму знайомому А. в вухо .То було не дуже .Вона тріпотала своїми крилами жива всередині вуха .І вони одному поставили відро абрикос лікарю і він не дістав .Потім вже найкращі зрозуміли як -треба налити в вухо оливкової олії .Метелик помре і дістати .Дуже така історія .
а ,,метелики в животі ,, то метафора до кохання .а тута перефразував і метелики в голові ,тобто таргани в голові. чи таргани на метелики замінені з причиною