Поглянь-но, який тут, кохана,
Оточує нас контингент -
Узбеки, сябри, молдовани...
І навіть з Росії клієнт.
До сутінків ще від світання
Сумлінно працюють щодня,
Чим далі - тим важчі завдання,
Взамін - нульова зарплатня.
Усі при неповній свободі
Душевно тремтять кожну мить -
Їм тільки при старшого згоді
Крок зайвий можливо зробить.
Втікаймо ізвідси, кохана,
Нас тут виглядає біда...
Сердечні зализувать рани
Ніхто нам не стане. Гайда!
(24.10.2013.13:00.№235)
Воронезька обл., Росія