10 сторінка
Повз мене пролітали ідеї.
Я їх ло-овлю.
Хвиля океану брала мене на стільці .
Десять ідей,дванадцять подвигів,
Щоб посунути мрії і сумні мислі і хмарки,
Щоб Згадати тебе ,я здійснив.
Я мізкую
&
Діймо,
Поезуймо,
І слова підшукаємо ,
І символи знайдемо-згадаємо.
Щоб забутися,
Діють або п'ють,
Але краще :
Або & бути досить (без тебе),
(Або)& жити треба ,
а жити ніколи!
А жити ніколи!
I need in life .
Хоч,хоч ...
Хоча життя - се є ілюзія...
Море хвилюється раз,2,3,4
і впадає у океан.
Здіймає хвилю тайфуну .
Річка тече ,нас несе.
Вибирай позу сама .
Це така гра ,моя і твоя.
Це така гра ,моя і твоя.
Я - твоє energy link.
Я - твоє вино.
На-на-ливай
і до ліжка спати,
цілуватися,
кохатися,
кохайтеся.
коха-а-а-а.
Я -твоє вино,щоб забутися ,але не мене.
Я -твоє вино,щоб забутися ,але не мене.
Віра,яку засуває
На замок,
Зашиває ,як небо ,нитками
І на молнію(блискавицю) застебує
Моя,твоя душа.
Може, віра жива.