Ти довіряй лише собі,
Усе дволице - пам'ятай.
Свою увагу в боротьбі
На інтуїцію звертай.
Ти - унікальний, ти - один,
Вчиняй, як хочеш, вибирай.
Етапам всіх лихих годин
У змозі сам покласти край.
Тягни на власному горбі
Свій хрест у пекло чи у рай.
Ти довіряй лише собі,
Лише собі ти довіряй...
(24.02.2016.02:20.№279)
Донецька обл.