Малва в політиці, у владі,
Маланці всюди де несуть.
Розводи, солод - чоколяди,
Щоб завтра знову всіх обуть.
Кругом рецензори смотрящі,
Не встигнеш писнуть, оббрешуть.
Навчились гадить позволящі,
Канони вірно стережуть.
Ба, назовуть тебе фашистом,
Агентом Путіна назвуть.
І так опустять, та зі свистом,
Що лапті й Ангели сплетуть.
Та всеж «відійдете» ви скоро,
Боги словян
на Землю йдуть.
Здійметься правда неозоро…
Вже честь і славу нам несуть!
Якщо боги йдуть, то їх потрібно належним чином зустріти і впізнати. Якщо маєте час і бажання, то прочитайте книжку Александр Хислоп Два Вавилона. В Інтернеті є.
Дід Миколай відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Молодець! А я боюсь виставляти свої подібні вірші.Я ще працюю,і боюсь 37 років.Дякую. Зайшов в фотоальбом,схиляю свою сиву голову перед Вшою Україньською сімєю.