Не звикай, молю, не звикай,
Синє небо хай буде синім,
Ти літай у ньому, літай,
Календар забудь та годинник!
Не звикай, молю, не звикай,
Посміхайся щиро й привітно,
Не ховайся і не тікай,
Хай там дощ чи сніг, хай там вітер!
Не звикай, молю, не звикай,
Аромат у фарб кольоровий,
Не гадай про все, не гадай,
Все одно наш світ загадковий!
Не звикай, молю, не звикай,
Не ламай наївні бажання,
І пливи з хмаринами зграй,
Навіть як і світу не стане!
8-08-2015 В. Пригорницький