Ваша поезія первісно-справжня... Її неможливо передати прозовою мовою. А тут - музика - мати поезії... Це дано чути лиш із серця внутрішньої людини, із звязку з Богом, з істинного "Я". Це - пряма мова світу. Це мова світу (це не описова, як наприклад, наукова мова про світ, а - мова світу, завдяки Богові), у Вас справжній стиль, Ви не відходите від істинного центру творця, серця. Ось це молитовне, а не описове, дякуючи Богу - сама мова дійсності, не слова ПРО дійсність... В цім світлі видною стає Ваша поезія "Музика"... а інакше її не сприйняти і не зрозуміти тим більш інтелектом. Коли ж людина в зміненій свідомості, тобто в розширеній свідомості, то така музика і така поезія нею сприймаються (це ж в Надсвідомості), інакше ж нічого нікому і не пояснити, не поясниш... Дяка Христу!