Ми кохатимемось під AC/DC,
ми кохатимемось в різних містах і квартирах,
не додивляючись фільмів, й не допиваючи свого вина,
ламаючи меблі й викидаючи пляшки з вікна,
ми кататимемось голяком по перилах,
горланячи п'яні пісні.
Ми кохатимемось, забуваючи ким ми є,
ми кохатимемось, захлинаючись власним бажанням,
прокидаючись в незнайомих нам досі під'їздах й машинах,
ми порушимо знову закон, щоб з'явитись в чергових новинах,
ми кохатимемось так, ніби вперше й неначе востаннє,
забуваючи, що крім нас в цьому світі хтось є.