Давай... Співай допоки можеш.
Давай... Ридай, ніхто не бачить.
Давай... Живи, бо всі так хочуть.
Давай... Танцюй, якщо сам схочеш.
Давай... Вперед, бо знову гори.
Давай... Не знай, що далі буде.
Давай... Іди, а за тобою люди.
Давай... Грай, бо всі актори.