Навіки любов.
Моя, любко, кохай
І літай попід хмари
Та завжди пам'ятай,
Випиваючи чари:
Щоби в серце тобі,
Хтось часом не «нагадив»
Й не стогнала в журбі,
Коли він тебе зрадив, –
Його тому віддай,
Лиш хто цього вартує.
Лиш для Нього співай –
Він лиш любить, шанує.
Коли в серці Ісус,
То пізнаєш кохання –
Не лиш слово із вуст,
А всю радість чекання.
І навіки любов,
І всю велич польоту:
Все життя, знов і знов –
Навіки і достоту.
Не посміє пожар
Твоє серце палити,
Бо любов – то не жар.
Він научить любити.
Галина Яхневич.