Знов доморощені приблуди,
Сучарать факти з під копит.
Батьків паскудять Робінгуди
За дурнів нас трима хасид…
Давно зробили своє Маври,
Отож хай йдуть «під три чорти».
Наїлись виродки кентаври,
Пора ж заміну їм знайти.
Злодійське сімя із Сіону,
Чужинські зайди від ханжі.
Та ви ж одного Легіону,
На тілі нашому прищі.
Все шпарять нам на вуха факти,
Зозулять голод, геноцид.
Немов ми хворі катаракти…
З нас дурня робить хитрий ж.д.
Навчилась навалоч рогата,
Це ж скільки крові попили.
Крий бог не встигнуть сученята,
Для них кубелечко ж звели.
І плодять, плодяться щенята,
Працює юди… - медоріг.
Й вовцюги цілі й вовченята
І все залишиться для них..?