Я серце не віддам Ісу…
Не винайму в чужому.
Я не служитиму Бісу,
Я не служитиму нікому.
Я не піду із каяттям,
Не вірю юдобогу.
Віки розсіяли у прах,
Брехню вашу убогу.
Ви вкрали віру про Христа,
У древнім Вавілоні.
Для влади завше неспроста,
У влади на поклоні.
Ординська віра не моя,
В ній спокою не бачу.
Я вірю в свого солов’я,
Козацьку маю вдачу.
Не вірю сектам і панам,
Все брещуть недолюди.
Там пекло в серці, а не храм…
З овечої облуди.
Не поклоняюся псарям,
Не одягну їх тогу.
Своїм засвідчую царям,
Як пращури… Даждьбогу!