Найбільш боюсь я того,
Що стане пізно.
Пізно сказати "люблю",
Пізно сказати "пробач",
Пізно сказати "хочу".
Хочу обіймати,
Хочу цілувати,
Хочу жити з тобою.
Ні…
Хочу жити тобою.
Хочу вірити.
Вірити в диво,
Вірити в тебе,
Вірити в нас,
Вірити в небо.
В небо, яке бачить все.
В небо, яке бачить думки.
В небо, яке бачить мої муки.
В небо, яке бачить тебе.
Бачить і шепоче. Шепоче,
Що ти - це все. Шепоче,
Що я - ніхто без тебе.
Без тебе не дихаю,
Без тебе не живу.
З тобою радію,
З тобою вірю.
Про тебе мрію,
Тобою млію,
Тобою живу!
Тлію…
Тлію, як вуглик,
Який догорає своє життя.
Тлію,
Бо стало пізно.
Пізно сказати "люблю"…