Поки ти ще не ліг спати - знай:
Нам не наздогнати цих вільних пташиних зграй.
Крила міцніші в них, зіткані з чуда й кісток,
Наш не зрівняєтьзя з їхнім польотом стрибок.
Поки ти ще не ліг спати - знай:
Нам не летіти далеко за небокрай.
І поки у вирій птахи відлітають туди,
Ми створюєм "вирій" десь біля морської води.
Поки ти ще не ліг спати - знай:
Нам не торкнутись моря глибокого дна.
І поки підкорює море чужі кроаблі -
Ми тут невагомі й приковані до землі.