Остогидли дороги, мости,
Стіни, зведені із граніту...
Відвезіть ви мене, поїзди,
На окраїну цього світу.
Склад повітря тут вже не такий
І вода не така, як треба...
Заберіть ви мене, літаки,
У своє безкінечне небо.
Не прискорюйся, часе, зажди!
Де мій дім? Де моя опора?
Де моє - "поруч скрізь", "назавжди"?
"Заспокойся, - шепоче, - скоро..."
(27.07.2016.11:45.№298)
Донецька обл.