В центрі міста на місці святому,
Де бруківка просякла у кров.
Спляча гідність відгомоном грому,
Кричить знову проснітеся... знов!
Зачекалися вас вже Майдани,
Убієнні кричать нам згори.
Чужі символи й віра в пошані,
Не за те ми лягли тут брати.
Мурло владу украло обманом,
Зачищає Майдани… шкребе.
Ощетинилось бидло оскалом,
Вас прикаяних в пропасть веде.
Пробудімося ж, скиньмо окови,
Повиймаєм зі стріхи шаблі…
Щоб тремтіли в Печерах потвори,
Щоби плакали суки в Кремлі.
Третій рік будить слово Тараса,
Невмируще, як весь божий світ.
Спів русинської мови окраса,
Несе Світом святий Заповіт.
В центрі міста на місці святому,
Де бруківка просякла у кров.
Спляча гідність відгомоном грому,
Кричить знову проснітеся... знов!
Зачекалися вас вже Майдани,
Убієнні кричать нам згори.
Чужі символи й віра в пошані,
Не за те ми лягли тут брати. Не всі це чують, на жаль.
Гарно.
Дід Миколай відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Не встиг кинути в фейсбук, як жи2 знову нову сторінку заблокувала. ...і дишемо і живемо в Новохазарії. Все пархате бидло паутиною накрило. Будьте ви прокляті ЮДИ!