Під стіною стоїть гітара
В пилюці і зовсім одна.
Жде, коли він знову заграє,
Жде, а його все нема.
В душу підкрадається пітьма.
Під стіною стоїть гітара
І подруга в неї – власна тінь.
Стоїть бідненька і не знає,
Чого в усіх на серці біль.
Куди подівся хазяїн мій?
Під стіною стоїть гітара
І пилюка та, наче зола.
Себе молодою згадала,
Як колись йому співала вона.
Повернись же назад, час-вода!
Під стіною стоїть гітара,
Вже давно не той у неї стрій.
Вже давно про неї не дбали,
Вже давно не чула голос свій.
А він пішов у останній бій.
Під стіною стоїть гітара,
За стіною – триклята війна.
Хто ж знав, що їм все крові мало
Й життя – ніщо. Цінніша земля.
Будь ти проклята, братська різня!
Під стіною стоїть гітара У пилюці і зовсім одна.Все чекає, коли він заграє,Все чекає, а його нема. Вірш гарний,але може стати дуже гарним,якщо трішки його змінити!