Двадцять п’ять незалежності неньки…
Чверть століття надій і ганьби:
Олігархів і злодіїв жменька
Довели нас до злиднів й біди…
Скрізь блюзнірство, брехня і облуда:
Як царі посадовці живуть
Й безсоромно гатять себе в груди,
Що державний бюджет не крадуть!
На метал попиляли заводи,
Розікрали народне добро!
Держиморди й московські заброди
Проявили бандитське нутро!
На побори жирують хапуги –
Прокурорські й суддівські чини!
Мантій й права безсовісні слуги
Підло судять людей без вини!
Політичні повії від влади
Нишком Путлеру Крим віддали!
Замість рішень – збирали паради,
Поки Схід москалі зайняли…
На майданах, в катівнях, в окопах
Гинуть кращі Вітчизни сини,
А вожді потерпають в турботах,
Як отримати користь з війни!?
Чверть століття країну вбивають
І грабують безкарно пани!?
Ну а люди… Лиш гірко зітхають
Й сльози ллють на свої кайдани…
І чекають на зміни на краще,
Аби ХТОСЬ їх звільнив від ярма!?
Та реальність все гірше і важче…
Козаки, ви НАРОД чи ЮРМА???
Годі гнуть матюки на диванах –
В кожнім місті! У кожнім селі!
Пора з влади спитать на майданах
Чому й досі держава в багні?
Борг віддати за всіх патріотів,
Хто за Неньку злетів в Небеса –
Діамантових гнид побороти
МОЖУТЬ ВОЛЯ І ГОСТРА КОСА!!!
Слава нації! Смерть ворогам! Кіндрат & Корінь. 18.08.2016р.